Cum cumpar?

2. Comanda Online
Alegeti produsele folosind meniul din stanga, navigarea prin categoriile de produse, navigarea dupa telefon, lista producatorilor sau folosind functia de “Cauta un produs”. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi, apasati pe butonul “adauga in cos”.
Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.
Totodata in aceasta pagina aveti posibilitatea de a adauga un comentariu . Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului “Continua plata”.
– In acest pas alegeti ce tip de persoana sunteti: Persoana fizica / Persoana juridica.
– Adresa de livrare, in cazul in care este diferita de adresa din contul dumneavoastra.
– Metoda de plata: puteti alege din cele trei modalitati de plata
– Metoda de transport: pentru mai multe detalii vezi sectiunea de pe prima pagina a siteului.
3. Comanda Telefonica
Pentru comenzi telefonice va rugam sa apelati la +40731.016.825
Inainte de a efectua comanda telefonica va rugam sa tineti seama de urmatoarele:
– comanda telefonica implica crearea unui cont, daca nu sunteti deja client LahovariService, si dureaza intre 5 si 10 minute. Procesul de Creare cont presupune completarea datelor dumneavoastra de catre un operator  executand prezentati mai sus.